Ställare, Blowtech Group
Aktiv Bemanning 5 Alla lediga jobb 5 Ställare, Blowtech Group

Om tjänsten


På Blowtech har vi alltid främjat personlig utveckling och låtit våra medarbetare få möjligheten att växa in i en anpassad roll. Nu söker vi dig som är redo att anta utmaningen i att bli vår nästa ställare då vi ska utöka vår ställargrupp.

Som ställare måste du vara praktiskt lagd och vi ser gärna att du har dokumenterad erfarenhet av arbete med teknik även om det även kan komma från en fritidssyssla som t.ex. bilmek.

Eftersom vi har en komplett ställargrupp i dagsläget så har vi möjlighet att titta på kandidater med olika tekniska erfarenheter och kan placera in dig i en roll som passar just din bakgrund och påbörja din utbildning därifrån.

Här tittar vi inte bara på tidigare meriter och även om du måste ha lätt för att förstå maskiner så är även dina personliga mål samt dina personliga egenskaper. Här söker vi, bland annat, en ambitiös, nyfiken person med mycket drivkraft.

Arbetet sker på dagtid i Gnosjö. Sök direkt, urvalet sker löpande, dock senast 14 april.

Rekryteringen görs i samarbete med Aktiv Bemanning i Småland, ansvarig rekryterare är Jimmy Lehtomäki tfn 0370–69 56 52. Detta innebär att Aktiv Bemanning sköter stora delar av rekryteringsprocessen men att det är Blowtech Group som slutligen anställer en person.

Blowtech är specialister på formblåsning av plast dvs. plastdetaljer med någon form av hålrum. Formblåsning som teknik har en del gemensamt med glasblåsning men med högindustriell precision i tillverkningen. Tekniken är mycket användbar vid tillverkning av komplexa former av polymera produkter som exempelvis bensintankar, luftkanaler, olika typer av behållare och andra tekniska detaljer till fordonsindustrin.

Sista ansökningsdag: Thu, 13 Apr 2023 22:00:00 GMT

Information

Jobbtitel:

Ställare, Blowtech Group

Position:

Övrigt: Teknik

Typ av arbete:

Industri
Antal lediga platser
1

Vill du veta mer om jobbet?

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring jobbet eller om oss som arbetsgivare.

Kontaktperson:

Jimmy Lehtomäki