Kontor och lager
Aktiv Bemanning är ett lokalt bemanningsföretag i Värnamo som även hjälper företag med rekrytering, outsourcing och korttidslager.

Kontor uthyres i Värnamo

Är du och ditt företag i behov av ett kontor att hyra på kort eller lång sikt? Vi har flera kontorshyresgäster hos oss i vårt lilla kontorshotell på Repslagarevägen 8 och just nu har vi 2 lediga kontor för uthyrning. Skulle du även behöva lagerplats i anslutning till kontoret i Värnamo så finns det möjlighet att hyra en anpassad yta på vårt lager.

Nedan ser du vilka lediga kontorslokaler som vi har tillgängliga i dagsläget. Vill du veta mer, få prisförslag eller titta på något av våra kontor tillhörande gemensamma ytor är du välkommen att kontakta Jimmy hos oss på Aktiv Bemanning i Värnamo.

Kontor 1 - 12kvm

Kontor 2 - 12kvm

  Lager

  Brist på lagerutrymme vid ordertoppar, plötslig tillväxt m.m. kan förorsaka problem vid driften av ett företag. Har du behov av ett extra lager så har vi kanske lösningen åt dig!

  Vi hjälper företag i Värnamo och närområdet som behöver extra lagerplats. Oavsett om ditt företag har ett behov av att hyra en liten eller stor yta, på kort eller lång sikt så kan vi ha en lämplig plats för Er hos oss. 

  Våra öppettider är vardagar mellan 08:00-17:00 då våra lagerkunder har möjlighet att hämta och lämna varor. Vi kan även stå till tjänst med saker som packning, lossning och lastning av gods.

  • Lageruthyrning från 1m2 som du ska kunna utöka vid behov
  • Hyra från en dag
  • Du har tillgång till lagret vardagar (mellan kl. 08:00-17:00)
  • Byggnaden är larmad

   Välkommen att kontakta Jimmy på tfn 0370-69 56 52 om du har frågor kring vårt lager och lagerplats.

   Jimmy Lehtomäki

   VD, PRODUKTION, PERSONAL & FÖRSÄLJNING