För arbetsgivare
Aktiv Bemanning är ett lokalt bemanningsföretag i Värnamo som aktivt jobbat med rekryteringar sedan 2003. Vi hjälper företag med rekrytering, outsourcing och korttidslager.

Personaluthyrning

Det finns många olika anledningar till varför just ditt företag kan vara behov av en tillfällig extrapersonal. Hos oss på Aktiv Bemanning erbjuder vi personaluthyrning för att effektivt kunnna tillgodose våra kundföretag med arbetskraft. Välkommen att kontakta oss för mer information.

Hyrrekrytering

Ni har behovet - och vi har personalen. Vi erbjuder hyrrekrytering som är en effektiv metod för att snabbt tillsätta extra personal, med vår CV-databas har vi möjlighet att snabbt erbjuda er personal under en provperiod. 

Rekrytering

Vi erbjuder hjälp vid rekrytering anpassad utefter ert behov. Med oss som rekryteringspartner ser vi till att ni får rätt person på rätt plats. Vill du veta mer om vår rekryteringsprocess? Varmt välkommen att kontakta oss.  

Behöver ni arbetskraft?

Här kan ni som arbetsgivare anmäla ert aktuella behov av Rekrytering, Bemanning eller Lagerplats. Ni blir kontaktade omgående för ett förslag och offert av oss som jobbar på kontoret i Värnamo.

GDPR

Behöver ni mer lagerutrymme?

Vi hjälper företag i Värnamo och närområdet som behöver extra lagerplats, oavsett om ditt företag är i behov av att hyra en mindre eller större yta, på kort eller lång sikt så kan vi ha en lämplig lagerplats för er.

Vill du veta mer om vårt lager på Aktivgruppen?
Kontakta oss för mer information.