Lediga jobb

Aktiv Bemanning är ett lokalt bemanningsföretag i Värnamo som även hjälper företag med rekrytering, outsourcing och korttidslager.

 logo

Maskinoperatör Värnamo

Nu söker vi dig som vill arbeta som maskinoperatörer i Värnamo på ett längre uthyrningsuppdrag. På arbetsplatsen finns flera olika operatörsstationer med olika svårighetsgrad.
5562790393 logo

Maskinoperatör eftermiddagsskift Bredaryd

Nu söker vi dig som vill arbeta som maskinoperatör i Bredaryd på eftermiddagsskift. Här söker vi dig som är tekniskt intresserad och klarar att arbeta självständigt som maskinoperatör.
Aktiv Bemanning AB logo

Produktionsmedarbetare sökes

Nu söker vi en produktionsmedarbetare till vår kund i Bredarydsområdet. Som produktionsmedarbetare kommer du bland annat sortera och kvalitetssäkra material.
Aktiv Bemanning logo

Fordonselektriker till kund i Värnamoområdet

Fordonselektriker till kund i Värnamoområdet! Vi söker nu en fordonselektriker för arbete med installation av elsystem, montering, koppling och kabeldragning.
Stena Recycling AB logo

Underhållsmekaniker - Lanna

Trivs du med varierande arbetsuppgifter och vill samtidigt vara med och skapa en mer hållbar morgondag - på riktigt? Då kan tjänsten som underhållsmekaniker på Stena Recycling vara något för dig.
Aktiv Bemanning logo

Kantbockare sökes till spännande företag!

Vi söker dig som kan jobba med kantbockning till ett företag i Värnamoområdet. Krav: Svenska i tal och skrift Det är meriterande om du har industrierfarenhet.
Aktiv Bemanning logo

Extraarbete terminal kväll

Nu söker vi efter dig som är intresserad av att arbeta extra på en terminal i Värnamo på vardagar mellan 15.30-20.00 vid behov.
Aktiv Bemanning i Småland Aktiebolag logo

Extraarbete inom bemanning

Vi på Aktiv Bemanning söker ständigt efter extra arbetare inom industri och lager för att hjälpa våra kunder med tillfälliga och varierande behov.
Aktiv Bemanning i Småland Aktiebolag logo

Medarbetare heltid

Vi på Aktiv Bemanning söker ständigt efter nya medarbetare för att utföra varierande arbetsuppgifter hos våra kundföretag.
Aktiv Bemanning i Småland Aktiebolag logo

Spontanansökan

Finns det ingen ledigt jobb som intresserar dig bland våra lediga tjänster eller är du kanske osäker på vad du passar till? Här kan du som har en färdigskriven ansökan snabbt skicka in din ansökan så att vi vet att du söker efter en ny utmaning i ditt arbetsliv.

Lediga jobb i Värnamo med omnejd

Letar du efter lediga jobb i Värnamo, Bredaryd, Gnosjö, Hillerstorp, Skillingaryd, Rydaholm m.fl. orter? Aktiv Bemanning är det självklara valet för dig som söker nya karriärmöjligheter i Värnamo och dess omgivningar. Vi hyr ut och rekryterar personal till företag inom en rad olika branscher och orter kring Värnamo. Detta innebär att du kan bli erbjuden jobb både i Värnamo stad och i närliggande orter, vilket ökar dina chanser att hitta ett passande arbete nära dig.

På Aktiv Bemanning förstår vi att varje arbetssökande är unik. Därför erbjuder vi en personlig rekryteringsprocess där vi matchar dina färdigheter och erfarenheter med de behov som våra kunder har. Våra kunder värdesätter vårt engagemang och vår förmåga att hitta rätt person för rätt jobb vilket gör oss till en pålitlig partner både för arbetssökande och företag.

En viktig sak att komma ihåg när du söker jobb genom Aktiv Bemanning är att alla lediga jobb i Värnamo och omgivningarna inte alltid annonseras ut. Många företag väljer att vända sig direkt till oss för att få hjälp med att hitta rätt kandidater utan att lägga ut en öppen annons. Därför är det avgörande att du skickar in en spontanansökan till oss även om du inte ser en specifik jobbannons som passar dig just nu. På så sätt kan vi snabbt kontakta dig när en passande tjänst dyker upp även om vi rekommenderar att fortsatt hålla utkik efter våra platsannonser då det är många sökande på våra lediga jobb.

Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta ditt nästa jobb i Värnamo med omnejd. Skicka in din ansökan idag och ta första steget mot en ny och spännande karriär!

Genom att samarbeta med Aktiv Bemanning, maximerar du dina chanser att hitta lediga jobb i Värnamo och omgivande områden. Vi arbetar hårt för att matcha rätt kandidat med rätt arbetsgivare, och vi ser fram emot att hjälpa dig från vårt kontor på Repslagarevägen i Värnamo.