Lediga jobb

Aktiv Bemanning är ett lokalt bemanningsföretag i Värnamo som även hjälper företag med rekrytering, outsourcing och korttidslager.

Stena Recycling AB logo

Underhållsmekaniker - Lanna

Trivs du med varierande arbetsuppgifter och vill samtidigt vara med och skapa en mer hållbar morgondag - på riktigt? Då kan tjänsten som underhållsmekaniker på Stena Recycling vara något för dig.
Aktiv Bemanning logo

Kantbockare sökes till spännande företag!

Vi söker dig som kan jobba med kantbockning till ett företag i Värnamoområdet. Krav: Svenska i tal och skrift Det är meriterande om du har industrierfarenhet.
Aktiv Bemanning logo

Extraarbete terminal kväll

Nu söker vi efter dig som är intresserad av att arbeta extra på en terminal i Värnamo på vardagar mellan 15.30-20.00 vid behov.
Aktiv Bemanning logo

Ytbehandlingsansvarig

Nu söker vi en ytbehandlingsansvarig till en av våra kunder i Värnamo. I din roll ansvarar du för lackering, spackling, slipning och generellt förarbete.
Aktiv Bemanning logo

Maskinoperatör Värnamo

Nu söker vi dig som är noggrann och har öga för kvalité på små detaljer till en industriroll på ett företag i Värnamo.
Aktiv Bemanning i Småland Aktiebolag logo

Extraarbete inom bemanning

Vi på Aktiv Bemanning söker ständigt efter extra arbetare inom industri och lager för att hjälpa våra kunder med tillfälliga och varierande behov.
Aktiv Bemanning i Småland Aktiebolag logo

Medarbetare heltid

Vi på Aktiv Bemanning söker ständigt efter nya medarbetare för att utföra varierande arbetsuppgifter hos våra kundföretag.
Aktiv Bemanning i Småland Aktiebolag logo

Spontanansökan

Finns det ingen ledigt jobb som intresserar dig bland våra lediga tjänster eller är du kanske osäker på vad du passar till? Här kan du som har en färdigskriven ansökan snabbt skicka in din ansökan så att vi vet att du söker efter en ny utmaning i ditt arbetsliv.