Extraarbete inom bemanning
Aktiv Bemanning 5 Alla lediga jobb 5 Extraarbete inom bemanning

Om tjänsten

Din profil
Vi på Aktiv Bemanning söker ständigt efter extra arbetare inom industri och lager för att hjälpa våra kunder med tillfälliga och varierande behov. Att jobba extra inom bemanning kan vara en fantastisk möjlighet för dig att få värdefull arbetslivserfarenhet och samtidigt tjäna extra pengar vid sidan om till exempel dina studier eller annan huvudsaklig sysselsättning.

Som en av våra medarbetare kommer du att få möjlighet att arbeta på olika arbetsplatser inom den tillverkande industrin, lager men även andra branscher. Detta innebär att du kommer att få möjlighet att lära dig nya färdigheter och erfarenheter som kan hjälpa dig i din framtida karriär. Dessutom kommer du att få möjlighet att arbeta med olika människor och få en bredare förståelse för olika branscher och arbetsområden.

Vi söker efter flexibla och självgående personer som gillar utmaningar och kan anpassa sig till olika arbetsuppgifter och arbetsplatser. Om du har körkort, truckkort och tillgång till bil, är det en fördel men inte ett krav.

Så om du vill tjäna lite extra pengar och samtidigt få värdefull arbetslivserfarenhet, tveka inte att höra av dig till oss på Aktiv Bemanning idag på telefonnummer 0370-30 15 50 om du har frågor! Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig att hitta det perfekta extrajobbet.

Sista ansökningsdag: Sat, 30 Dec 2023 23:00:00 GMT

Information

Jobbtitel:

Extraarbete inom bemanning

Arbetsort:

Värnamo

Position:

Övrigt
Antal lediga platser
10

Andra lediga jobb

Spontanansökan

Finns det ingen ledigt jobb som intresserar dig bland våra lediga tjänster eller är du kanske...

Vill du veta mer om jobbet?

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring jobbet eller om oss som arbetsgivare.

Kontaktperson:

Isabelle Carlström
Mobil: 0370-695655

Kontaktperson:

Jimmy Lehtomäki
0370-69 56 52