Medarbetare Bemanning – Heltid
Aktiv Bemanning 5 Alla lediga jobb 5 Medarbetare Bemanning – Heltid

Om tjänsten


Vi på Aktiv Bemanning söker ständigt efter nya medarbetare för att utföra varierande arbetsuppgifter hos våra kundföretag. Detta kan innebära allt från maskinkörning, montering, kvalitetskontroller till packning.

Det vi söker är drivna och fokuserade individer som kan anpassa sig till olika arbetsplatser och uppgifter utan problem. Om du har truckkort är det en fördel, men vi lägger störst vikt på dina personliga egenskaper.

Arbetstiderna kan variera beroende på kundernas behov och arbetstider. Vi söker en flexibel medarbetare som kan anpassa sig efter detta.

Om du är intresserad av detta jobb, uppmanar vi dig att ansöka så snart som möjligt eftersom urvalet sker löpande. Klicka på knappen ”Ansökan nu” för att komma vidare med din ansökan.

Tveka inte att höra av dig till oss på Aktiv Bemanning på telefonnummer 0370-30 15 50 om du har några frågor eller funderingar. Vi ser fram emot att höra från dig!

Aktiv Bemanning är ett lokalt bemanningsföretag i Värnamo som är dedikerat till att matcha rätt person med rätt jobb. Vi tror på att bygga personliga relationer med både våra kunder och våra kandidater för att förstå deras behov och önskemål på bästa sätt. Genom att välja att arbeta med oss kan du vara säker på att vi kommer att göra vårt allra bästa för att hitta det perfekta jobbet för dig.

Vi har ett brett utbud av jobbmöjligheter i olika branscher och arbetsområden som kan passa en mängd olika bakgrunder och erfarenheter. Så oavsett om du söker en kortare anställning eller en mer långsiktig karriär, är vi övertygade om att vi kan hjälpa dig att nå dina mål.

Så om du vill ta nästa steg i din karriär eller bara söker en ny utmaning, tveka inte att kontakta oss på Aktiv Bemanning. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta jobb där du kan nå din fulla potential.

Sista ansökningsdag: Mon, 30 Dec 2024 23:00:00 GMT

Information

Jobbtitel:

Medarbetare Bemanning – Heltid

Position:

Övrigt

Omfattning:

Heltid
Antal lediga platser
1

Andra lediga jobb

Maskinoperatör Värnamo

Nu söker vi efter 3 personer som vill arbeta som maskinoperatörer i Värnamo på ett längre...

Vill du veta mer om jobbet?

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring jobbet eller om oss som arbetsgivare.

Kontaktperson:

Isabelle Carlström

Kontaktperson:

Jimmy Lehtomäki