Konstruktör till Prodeva
Aktiv Bemanning 5 Alla lediga jobb 5 Konstruktör till Prodeva

Om tjänsten


Nu söker vi ytterligare förstärkning till vårt utvecklingsteam.

Vi jobbar med nya spännande projekt som innefattar nyutveckling och produktförbättringsprojekt men även produktionsteknik mm. Vi arbetar främst i Solidworks.

Möjligheten finns att jobba med allt från idéskiss till färdig produkt.

För att trivas i rollen är det viktigt att du har en inneboende nyfikenhet att lära dig nya tekniker och produkter. Du är en kreativ person med hög social kompetens som brinner för utveckling och konstruktion.

Hos oss kommer du vara i framkanten för utveckling av nya produkter och komponenter. Arbetet utförs i nära samarbete med våra kunder. Från vårt kontor i Värnamo eller på plats ute hos våra kunder. Våra kunder finns främst i GGVV regionen.

Prodeva AB är ett produktutvecklingsföretag i Värnamo som bedriver nyutveckling och produktförbättringsprojekt åt kunder i GGVV regionen.

Rekryteringen sker i samarbete med Aktiv Bemanning i Småland AB. Detta innebär att Aktiv Bemanning sköter stora delar av rekryteringsprocessen men att det är Prodeva som slutligen anställer en person. För mer information om tjänsten eller övriga frågor kontakta ansvarig rekryterare Jimmy Lehtomäki på tfn. 0370-695652.

Sista ansökningsdag: Tue, 30 Aug 2022 22:00:00 GMT

Information

Jobbtitel:

Konstruktör till Prodeva

Position:

Övrigt: Marknad/Produkt

Typ av arbete:

Kontor
Antal lediga platser
2

Vill du veta mer om jobbet?

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring jobbet eller om oss som arbetsgivare.

Kontaktperson:

Jimmy Lehtomäki
Mobil: 0370-695652