CNC-operatör Bondtech
Aktiv Bemanning 5 Alla lediga jobb 5 CNC-operatör Bondtech

Om tjänsten


Bondtech är ett nyskapande företag med egna produkter som levereras till kreativa kunder runt omkring i hela världen. Nu söker vi ännu en idérik person som kan utöka vår personalstyrka inför vår fortsatta tillväxtresa.

Vi arbetar i en högteknologisk bransch och brinner för vår uppgift. På Bondtech är vi snabba på att genomföra förändringar och jobbar gemensamt för att både kunder och personal ska få en bättre morgondag.

I denna rekrytering söker vi en CNC-operatör med fokus på fräsning i vår 5-axliga och 3-axliga maskiner. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att rigga verktyg och fixturer samt har kunskaper i CAD/CAM, på Bondtech arbetar vi i Mastercam. Du kommer även få arbeta med våra längdsvarvar och har möjlighet att hjälpa till med framtagande av produktionstekniska lösningar för vår tillverkning.

Förutom en gedigen kunskap inom yrket så tittar vi även väldigt mycket på dina personliga egenskaper och här söker vi, bland annat, en ansvarstagande, praktiskt lagd och tekniskt intresserad problemlösare som kommer med en positiv inställning.

Vi ställer höga krav på personen vi söker men vi vet också att vi klarar lika höga krav som arbetsgivare.

Arbetet sker i Värnamo vilket även stämmer efter att vår nya fabrik är färdigbyggd. Arbetstiden är dagtid om det inte visar sig att en annan arbetstid passar dig och ditt liv bättre då vi är öppna för diskussion. Sök direkt, rekryteringsarbetet börjar omgående, dock senast den 31 mars.

Detta är en rekrytering som sker i samarbete med Aktiv Bemanning i Småland vilket innebär att Aktiv Bemanning är anlitat för att sköta en stor del av rekryteringsprocessen men att det är Bondtech som slutligen anställer vinnande kandidat. Har du frågor kan du ringa ansvariga rekryterare, Jimmy Lehtomäki, på tfn: 0370–69 56 52

Sista ansökningsdag: Sun, 02 Apr 2023 22:00:00 GMT

Information

Jobbtitel:

CNC-operatör Bondtech

Position:

Svarvning/CNC

Typ av arbete:

Industri
Antal lediga platser
1

Vill du veta mer om jobbet?

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring jobbet eller om oss som arbetsgivare.

Kontaktperson:

Jimmy Lehtomäki