Administratör med ekonomikunskaper, SAC Sweden
Aktiv Bemanning 5 Administration 5 Administratör med ekonomikunskaper, SAC Sweden

Om tjänsten


Vi fortsätter vår tillväxtresa och söker nu efter en skicklig och analytisk administratör som ska förstärka vårt team på Sweasia Components i Värnamo.

För att klara tjänsten måste du har goda datorkunskaper, på SAC arbetar vi i affärssystemet Monitor och i denna tjänst används också hela Officepaketet och då särskilt Excel.

I rollen som administratör kommer du främst att rapportera till vår CFO och flera arbetsuppgifter kräver en grundläggande förståelse, gärna genom någon form av utbildning, inom ekonomi.

På vårt kontor vill vi ha personer som tar initiativ och agerar när uppgifter behöver utföras. Hos oss är det är det också viktigt att vara flexibel och ansvarsfull och vi förväntar oss att alla på bolaget tar ansvar för att driva framåt och lösa de utmaningar som uppstår.

Här på SAC ser vi gärna att alla ständigt utvecklas i respektive yrkesroller. Vi värdesätter starkt engagemang samt flexibilitet hos våra medarbetare och vi är redo att investera i att utbilda vår personal i nya kunskaper och färdigheter.

Denna tjänst kommer även att innebära kundkontakt, huvudsakligen på svenska och engelska, tyska är meriterande.

Om du är redo att engagera dig helhjärtat och ta dig an den här rollen med entusiasm, ser vi fram emot att få en ansökan från dig.

Skicka in din ansökan direkt, urval sker löpande! Dock senast 2023-09-30 Rekryteringarna sker i samarbete med Aktiv Bemanning i Småland vilket innebär att Aktiv Bemanning utför stora delar av rekryteringsprocessen men att det är SAC som slutligen anställer personerna. Har du frågor kan du ringa ansvarig rekryterare, Jimmy Lehtomäki, på telefonnummer 0370–69 56 52

Sweasia Components AB är ett bolag som levererar mekaniskt bearbetade och sammansatta produkter till kunder i över 35 länder. Våra kunder finns främst inom fordons-, green energy- och allmän industri. Vi finns med egna bolag i ett flertal länder i Europa och Asien med huvudkontor i Värnamo.

Sista ansökningsdag: Fri, 29 Sep 2023 22:00:00 GMT

Information

Jobbtitel:

Administratör med ekonomikunskaper, SAC Sweden

Position:

Administratör

Typ av arbete:

Kontor
Antal lediga platser
1

Andra lediga jobb

Vill du veta mer om jobbet?

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring jobbet eller om oss som arbetsgivare.

Kontaktperson:

Jimmy Lehtomäki