Efterbearbetning Dagtid, Gjuteriteknik
Aktiv Bemanning 5 Alla lediga jobb 5 Efterbearbetning Dagtid, Gjuteriteknik

Om tjänsten


Nu söker vi dig som vill arbeta på vår efterbearbetningsavdelning på dagtid.

Efterbearbetning är en process som utförs efter att zinkdetaljer har gjutits och kylts ner. Syftet med efterbearbetningen är att förbättra detaljernas kvalitet och ge dem den slutliga formen och finishen som krävs enligt de specifika kraven och önskemålen.

För att klara av denna tjänst och utvecklas i din yrkesroll på ett bra sätt måste du vara en initiativrik och tekniskt intresserad person med en positiv inställning till både arbete och omgivning. Du ska tycka om att ta ansvar samt trivas i ett högt tempo. Vi söker helt enkelt dig som gillar utmaningar och verkligen vill och kan bli bäst på det du gör.

Tillhör du skaran av motiverade personer som alltid vill prestera ditt yttersta, skicka in din ansökan direkt, urval sker löpande! Dock senast 2024-03-17

Rekryteringen görs i samarbete med Aktiv Bemanning vilket innebär att Aktiv Bemanning utför delar av rekryteringsprocessen men att det är Gjuteriteknik som slutligen anställer vinnande kandidat. Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Jimmy Lehtomäki, på telefonnummer 0370–69 56 52

AB Gjuteriteknik är ett företag fokuserat på pressgjutning i zink. Företaget har 75 anställda och omsätter drygt 400 Mkr. Produktionen är högt automatiserad. Från Värnamo levererades 2023 närmare en miljard pressgjutna zinkprodukter till 250 kunder i 40 olika länder runt om i världen. Hållbarhet är och har alltid varit en viktig hörnsten i företagskulturen och som en del i det arbetet drivs t ex produktionen med 100% av grön energi, tillverkad i våra egna sol och vindkraftverk. Vi kallar det Powered by Nature.

Sista ansökningsdag: Sat, 16 Mar 2024 23:00:00 GMT

Information

Jobbtitel:

Efterbearbetning Dagtid, Gjuteriteknik

Position:

Övrigt: Tillverkning/Produktion

Typ av arbete:

Industri
Antal lediga platser
1

Andra lediga jobb

Vill du veta mer om jobbet?

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring jobbet eller om oss som arbetsgivare.

Kontaktperson:

Jimmy Lehtomäki