Solcellsmontör
Aktiv Bemanning 5 Alla lediga jobb 5 Solcellsmontör

Om tjänsten


Vi tror att du är en allmänt händig person med god fysik som uppskattar ett arbete som till stor del sker utomhus. Solceller installeras oftast på tak vilket innebär arbete på höga höjder.

Solinnovations mål är att göra det enkelt och smidigt för kunden att installera en solcellsanläggning, från projekt till färdig anläggning, vilket efter installation bidrar till produktion av egen grön el och därmed lägre elpriser.

Börjar du som montör på Solinnovation så får du till en början arbeta med en erfaren montör för att senare utvecklas till att kunna hålla i egna projekt. Arbetet handlar om allt från att lasta bilen med rätt utrustning för ett projekt till att installera ett färdigt solcellspaket.

B-körkort är ett krav då du måste ta dig ut till kund för att kunna utföra arbetet. Alla våra lag utgår från Bredaryd och arbetet utförs på dagtid. Du måste även vara beredd på att det förekommer övernattningar under arbetsveckorna.

Denna rekrytering genomförs i samarbete med Aktiv Bemanning i Småland AB. Ansvariga rekryterare, Jimmy Lehtomäki, tfn 0370-69 56 52

Urvalet sker löpande, skicka din ansökan omgående.

Sista ansökningsdag: Wed, 29 Jun 2022 22:00:00 GMT

Information

Jobbtitel:

Solcellsmontör

Position:

Tillverkning/Produktion
Antal lediga platser
6

Vill du veta mer om jobbet?

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring jobbet eller om oss som arbetsgivare.

Kontaktperson:

Jimmy Lehtomäki