Säljare till MIO
Aktiv Bemanning 5 Alla lediga jobb 5 Säljare till MIO

Om tjänsten


Säljare till MIO Värnamo

Mio söker alltid de bästa medarbetarna. Varje dag strävar vi efter att tillsammans med våra butiker leverera ett bättre resultat än föregående dag. Vi vet att stolta medarbetare som trivs med arbetet har stor betydelse för hur kunden upplever Mio. Med gemensamma värderingar, tydligt ledarskap, individuellt ansvarstagande och stimulerande arbetsuppgifter erbjuder vi en attraktiv arbetsplats.
Är du den vi söker? Då kan vi erbjuda dig ett roligt, stimulerande och utvecklande arbete i högt tempo. Du blir en del i ett engagerat team. Du kommer tillsammans med dina kollegor jobba för att på bästa sätt driva ett lönsamt och serviceinriktat arbete mot butikens uppsatta mål.

Arbetsuppgifter
Den främsta uppgiften som säljare på Mio är att ge våra kunder marknadens bästa bemötande samt att vara en säljare av toppklass. Du hjälper kunden att hitta rätt produkt för att skapa ett hem att trivas i och vara stolt över. Förutom det personliga mötet i butik ger du våra kunder service på telefon och via mail. Som säljare arbetar du även med att fylla på varor och säkerställa att butiken är i ordning och följer koncept och kampanjer.

Kvalifikationer
Viktigt för oss är att du har en stor grad av kundorientering och servicekänsla och att du alltid jobbar med ambitionen att kunderna ska återkomma till butiken. Du är affärsmässig i ditt sätt att tänka och bra på att bygga långsiktiga relationer. Du är tävlingsinriktad och tycker om att jobba mot uppsatta mål. Utöver det ser vi gärna att du är:
– En god förebild för övriga medarbetare och bidrar till god stämning
– En lagspelare som stöttar dina kollegor
– Beredd att hoppa in där det behövs
– Stresstålig och klarar av att jobba på i ett högt tempo
Det är en förutsättning att du kan jobba på helger och kvällar.

Vi tillämpar provanställning. Intervjuer sker löpande.

Mio är en ledande svensk detaljhandelskedja för möbler och heminredning som i 60 år har levererat inredningslösningar för hemmet. Vi finns med butiker på över 70 platser i Sverige samt på nätet med e-handel. Mio ägs av handlarna som driver sina butiker framåt utifrån Mios koncept och den lokala marknadens behov. Grunden är en stark och positiv entreprenörskultur. Vi brinner för att förgylla kundernas liv hemma med riktiga möbler och prisvärd kvalitet. Vi vill vara det spännande alternativet som inspirerar kunderna att förnya sina hem som de ska vara stolta över och trivas i.

Denna rekrytering sker i samarbete med Aktiv Bemanning som hjälper till med delar i rekryteringsprocessen fram till att MIO slutligen anställer en person. Har du frågor kan du kontakta ansvarig rekryterare, Stefan Bylander, på tfn.nr 0370- 69 56 56.

Anställningsform: Provanställning
Anställningens omfattning: Deltid
Tillträde: Efter överenskommelse
Löneform: Timlön (Handels)
Sysselsättningsgrad: 80%
Ort: Värnamo

Sista ansökningsdag: Fri, 29 Sep 2023 22:00:00 GMT

Information

Jobbtitel:

Säljare till MIO

Arbetsort:

Värnamo

Position:

Detaljhandel/Butik

Typ av arbete:

Kontor
Antal lediga platser
1

Andra lediga jobb

Operatörsjobb

Vi söker nu 5st operatörer till ett framgångsrikt företag i Gislaved-Anderstorpsområdet. Vi...

Vill du veta mer om jobbet?

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring jobbet eller om oss som arbetsgivare.

Kontaktperson:

Stefan Bylander
Mobil: 0370-30 15 50