Orderplockare Dalolindén AB
Aktiv Bemanning 5 Alla lediga jobb 5 Orderplockare Dalolindén AB

Om tjänsten

Nu söker vi dig som är intresserad av att arbeta som orderplockare hos oss i Värnamo.

Arbetet är tempofyllt, mycket ska skickas varje dag och det är viktigt att varje order blir rätt. Då det är många artiklar som hanteras så blir det ganska fysiskt samtidigt som det krävs god truckvana. Möjlighet finns att komplettera behörigheten på ditt nuvarande truckkort kring anställningsstart för att kunna hantera alla våra truckar.

Tillsammans med arbetslaget löser Ni veckans utmaningar genom bra samarbete och god kommunikation. Ni håller i kontakter med kunder och speditörer via telefon, webbportaler och e-post, dessa sker på svenska och ibland engelska. God datavana är en förutsättning för att klara de administrativa delarna i arbetet.

Som orderplockare på DaloLindén måste du även hjälpa till med andra uppgifter när det behövs och då handlar det om t.ex. om godshantering, manuell packning och montering.

I denna rekrytering tittar vi inte bara på dina tidigare erfarenheter utan även väldigt mycket på dina personliga egenskaper. Vi tror att du kan jobba både självständigt och i grupp. Arbetet kräver att du kan ha många ”bollar i luften” vilket du löser med ett flexibelt och noggrant arbetssätt.

Tjänsten är på dagtid, urval sker löpande så sök direkt, dock senast den 4 februari 2022.

Rekrytering sker i samarbete med Aktiv Bemanning i Småland, ansvarig rekryterare Jimmy Lehtomäki tfn 0370–69 56 52. Detta innebär att Aktiv Bemanning sköter stora delar av rekryteringsprocessen men att det är DaloLindén som slutligen anställer.

Om företaget

DaloLindén AB utvecklar och tillverkar husgeråd samt andra produkter för kök och hem men även till professionella användare såsom restauranger och storkök. Med ett välkänt sortiment har vi täta och långvariga kundrelationer på en internationell marknad.

Vi har egen tillverkning för rostfria produkter i Motala och plastprodukter i Gnosjö, övrigt sortiment köps in från leverantörer i när och fjärran till vår enhet i Värnamo.

Med anor sedan 1932 förvaltar vi vårt arv av klassiska produkter. Vår kundfokuserade organisation erbjuder hög produktkvalitet och servicegrad vilket gör oss konkurrenskraftiga. DaloLindén omsätter 130Mkr och är 65 anställda, varav 18 i Värnamo.

Sista ansökningsdag: Thu, 03 Feb 2022 23:00:00 GMT

Information

Jobbtitel:

Orderplockare Dalolindén AB

Arbetsort:

Värnamo

Position:

Logistik Material/Produktion

Typ av arbete:

Industri
Antal lediga platser
1

Vill du veta mer om jobbet?

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring jobbet eller om oss som arbetsgivare.