Medarbetare till Gjuteriteknik
Aktiv Bemanning 5 Alla lediga jobb 5 Medarbetare till Gjuteriteknik

Om tjänsten


Nu söker vi efter dig som kan komplettera ett av våra engagerade arbetslag på eftermiddagen eller på natten.

Arbetet på Gjuteriteknik innebär allt från enklare uppgifter till att ställa och programmera maskiner och robotar. Då det är flera nivåer att passera innan man blir självgående så har vi möjlighet att, utifrån dina tidigare erfarenheter och kompetenser, placera dig där det passar bäst för din framtida utbildning och utveckling.

Vi tittar väldigt mycket på dina personliga egenskaper och även om det är meriterande för arbetets utförande att ha erfarenhet från maskinställ, programmering och robotar m.m. så är det fortfarande de personliga egenskaperna som är av yttersta vikt i vårt urval.

För att klara av denna tjänst måste du vara en initiativrik och tekniskt intresserad person som alltid vill prestera ditt yttersta. Du ska ha en positiv inställning till ditt arbete och omgivning, tycka om att ta ansvar samt trivas i ett högt tempo. Vi söker dig som gillar utmaningar och verkligen vill och kan bli bäst på det du gör.

Det finns bara fasta skift på Gjuteriteknik, tvåskift eller liknande existerar inte på företaget. I denna rekrytering har du möjlighet att söka följande skift. Fast eftermiddagsskift då du arbetar från måndag till onsdag 12.00-21.00, torsdag 11.00-20.00 alternativt fast nattskift då du arbetar måndag till onsdag 21.00-06.00, torsdag 20.00-05.00. På sikt kan det finnas möjlighet att komma in på helgskift om det är önskvärt.

Skicka in din ansökan direkt, urval sker löpande! Dock senast 7 april 2023. Ange gärna vilka arbetstider som är mest passande för dig redan i din ansökan.

Rekryteringen sker i samarbete med Aktiv Bemanning i Småland. Detta innebär att Aktiv Bemanning utför stora delar av rekryteringsprocessen men att det slutligen är Gjuteriteknik som anställer. Har du frågor kan du ringa ansvariga rekryterare, Jimmy Lehtomäki, på tfn: 0370–69 56 52

Om företaget
Gjuteriteknik har en av de modernaste och mest automatiserad pressgjutningsanläggningarna i Europa. Kunderna finns inom en stor variation av branscher Totalt producerade företaget 2022 nära 1 000 000 000 pressgjutna zinkdetaljer som skickades till 250 olika kunder i mer än 40 olika länder. Omsättning uppgick till 450 Mkr.

Vi investerade i vårt första vindkraftverk för att förse företaget med CO2 fri energi redan 2008. Sedan dess har vi tillfört fler vindkraftverk och även en ganska stor solcellspark. Sammantaget är vi stolta över att kunna säga att vi, baserat på våran egen energiförsörjning, kan erbjuda zinkgjutna delar som från produktionen inte överför någon miljöskuld för CO2 till framtida generationer. Faktum är att vi nästan kan fördubbla produktionen från 2022 års nivå utan att vara beroende av extern energiförsörjning. Vi kallar det ”Powered by Nature”.

Sista ansökningsdag: Thu, 06 Apr 2023 22:00:00 GMT

Information

Jobbtitel:

Medarbetare till Gjuteriteknik

Position:

Maskinarbete

Omfattning:

Heltid

Typ av arbete:

Industri
Antal lediga platser
1

Vill du veta mer om jobbet?

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring jobbet eller om oss som arbetsgivare.

Kontaktperson:

Jimmy Lehtomäki