Maskinoperatör till Växjö
Aktiv Bemanning 5 Alla lediga jobb 5 Maskinoperatör till Växjö

Om tjänsten


Nu söker vi maskinoperatörer till en av våra kunder i Växjö. I rollen som maskinoperatör arbetar du mot hela företaget som en viktig resurs för den dagliga driften.

Vi ser gärna att du har en utbildning inom CNC (eller motsvarande arbetslivserfarenhet). Det är meriterande om du i tidigare roller har arbetat med bearbetning i manuella maskiner såsom fräsning, svarvning, borrning, slipning och svetsning (TIG/MAG). Positivt är också om du har truck-och traverstruck och om du har tidigare erfarenhet av att arbeta i systemet SAP eller liknande.

Som person är du engagerad, tar egna initiativ, har en känsla för fingerfärdighet och har en hög arbetsmoral. Du tycker om att lösa problem och har ett kreativt tankesätt för att hitta nya lösningar. Du är van vid att jobba självständigt och i grupp.

Rekryteringsarbetet sker löpande och avslutas så fort vi har hittat rätt person för tjänsten. Om du har frågor kan du kontakta ansvariga rekryterare, Jimmy Lehtomäki på tfn 0370-695652 och Stefan Bylander på tfn 0370-695656

Sista ansökningsdag: Wed, 13 Jul 2022 22:00:00 GMT

Information

Jobbtitel:

Maskinoperatör till Växjö

Position:

Tillverkning/Produktion

Typ av arbete:

Industri
Antal lediga platser
1

Vill du veta mer om jobbet?

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring jobbet eller om oss som arbetsgivare.

Kontaktperson:

Jimmy Lehtomäki
Mobil: 0705296999

Kontaktperson:

Stefan Bylander
0726600488