Lagermedarbetare till MIO
Aktiv Bemanning 5 Alla lediga jobb 5 Lagermedarbetare till MIO

Om tjänsten


Nu söker vi en person till MIO i Värnamo som gillar att jobba i ett högt tempo. Som lagermedarbetare arbetar du med godsmottagning, hemleveranser av möbler till kunder, utlämning av möbler till kunder, samt montering av möbler till kunder och utställning.

Vi söker dig som har en god förmåga att hålla ordning och brinner för service, både mot kunderna och internt. Vi värdesätter ett positivt engagemang och eget driv mot butikens gemensamma mål. Som en del i lagerteamet är det viktigt att kunna ta egna initiativ och klara av att jobba i ett högt tempo – både självständigt och tillsammans med dina medarbetare. Är du händig är det en fördel.

Det är meriterande om du har erfarenhet av lagarbete och har jobbat i affärssystem inom detaljhandeln/logistik tidigare. Tunga lyft kan förekomma och B-körkort är ett krav.

Tjänsten är ett sommarvikariat på heltid. Arbete på helger och kvällar kan förekomma. Vikariatet pågår under 6-8 veckor med tillträde 26 juni 2023. Eventuell möjlighet till förlängning.

Ansök direkt för att vara med i urvalsprocessen, vi kommer att anställa så snart vi hittar rätt person. Har du några frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta vår ansvariga rekryterare, Stefan, på telefonnummer 0370-66 70 56. Vi ser fram emot att höra från dig!

Sista ansökningsdag: Sun, 25 Jun 2023 22:00:00 GMT

Information

Jobbtitel:

Lagermedarbetare till MIO

Position:

Övrigt: Logistik/Transport

Omfattning:

Heltid

Typ av arbete:

Industri
Antal lediga platser
1

Andra lediga jobb

Vill du veta mer om jobbet?

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring jobbet eller om oss som arbetsgivare.

Kontaktperson:

Stefan Bylander