Lagerarbetare till Skruvab
Aktiv Bemanning 5 Alla lediga jobb 5 Lagerarbetare till Skruvab

Om tjänsten


Nu söker vi efter dig som är engagerad, flexibel och vill arbeta i en omväxlande roll på ett företag med höga framtidsambitioner.

Som lagerarbetare på Skruvab ska du främst arbeta med godsmottagning och leveranser vilket kräver att du kan hantera flera olika sorters truckar.

För att klara tjänsten måste du kunna hantera en dator obehindrat och även kunna kontakta kunder/leverantörer med telefon vid behov.

I denna roll har du stora möjligheter att själv påverka hur arbetsdagen ska läggas upp vilket kräver att du är både ansvarstagande och har förmågan att prioritera bland uppgifterna.

Arbetet sker på dagtid i Värnamo, förutom grundkraven så kommer vi även att titta väldigt mycket på dina personliga egenskaper.

Sök direkt, urval sker löpande och tjänsten kommer att tillsättas så fort vi hittar rätt person.

Rekryteringen sker i samarbete med Aktiv Bemanning i Småland. Detta innebär att Aktiv Bemanning utför stora delar av rekryteringsprocessen men att det slutligen är Skruvab som anställer. Vid frågor kan du kontakta Jimmy Lehtomäki, ansvarig rekryterare, på tfn 0370-69 56 52

På Skruvab levererar vi fästelement och tillhörande tillbehör till rätt pris, med rätt kvalité i rätt tid. Våra samarbetspartners är såväl lokala som globala. Inget är för stort eller för litet, med en bra dialog och gott samarbete hjälps vi åt att lösa de utmaningar som vi dagligen stöter på.

Sista ansökningsdag: Thu, 13 Apr 2023 22:00:00 GMT

Information

Jobbtitel:

Lagerarbetare till Skruvab

Position:

Lager Planering/Ledning

Typ av arbete:

Industri
Antal lediga platser
1

Vill du veta mer om jobbet?

Du är alltid välkommen att kontakta oss om du har frågor eller funderingar kring jobbet eller om oss som arbetsgivare.

Kontaktperson:

Jimmy Lehtomäki